Een account maken op BTC-direct om snel met IDEAL je Bitcoin & Ethereum te kopen.

Wat is BTC-Direct?
BTC-Direct is een handelsplatform, die sinds 2013 Bitcoin en Altcoins verkopen. Het voordeel van BTC-Direct is dat het enorm gebruiksvriendelijk is, met een duidelijke uitleg in Nederlands. Ook werkt BTC-Direct zoals de naam al zegt erg snel, en hoef je geen uren te wachten op je coins. Via BTC-Direct koop (en verkoop) je snel je Bitcoin met EURO’s. Je kunt hiervoor gemakkelijk gebruik maken van IDEAL. BTC-Direct heeft daarnaast een uitstekende Nederlandse support. Op BTC-Direct kun je Bitcoin, Bitcoin Cash, LiteCoin, XRP en Ethereum kopen. En ook een groot voordeel, je kunt al Bitcoin kopen vanaf 10 euro.

Daarom mijn advies, voor het eerst je Bitcoin of Ethereum kopen? Doe dan dan gemakkelijk en snel via BTC-Direct. Om Bitcoin te kunnen kopen via BTC-Direct zul je eerst een account moeten maken. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit werkt.

Stap 1: Registeren op BTC-Direct

Ga naar de website van BTC-Direct hier. En klik rechtsboven in de hoek op ‘Registreren’. Vul vervolgens je e-mail adres in en verklaar dat akkoord gaat met de privacy verklaring. En klik op de groene button met “registeren”.

Stap 2: Verifieer je e-mail adres

BTC-Direct stuurt vervolgens een verificatie link naar je e-mail adres. Ga naar de inbox van je e-mail, open de mail van BTC-Direct en klik op de activatie link om je account te activeren.

Stap 3: Vul je persoonlijke gegevens in

Na het activeren van je account zul je automatisch doorgestuurd worden om je gegevens in te vullen. Er wordt in eerste instantie gevraagd om je nationaliteit en je voor- en achternaam. Ook zul je een wachtwoord moeten kiezen. Nogmaals de tip: Kies een moeilijk, uniek wachtwoord.

Stap 4: Je telefoonnummer verifiëren

De volgende stap is het verifiëren van je telefoon nummer. Vul hier je mobiele nummer in, en kies de juiste landcode. Klik daarna op “Volgende stap“. Vervolgens ontvang je een van BTC-direct een SMS met een 6-cijferige code. Vul deze code in om je telefoonnummer te bevestigen.

Stap 5: Bevestig je identiteit

In deze stap zul je je identiteitsgegevens moeten uploaden. Je krijgt hierbij eerste de keuze tussen: Rijbewijs, ID-Kaart of Paspoort. Kies het identificatie document dat jij wil gebruiken. Maak vervolgens duidelijke foto’s van de voorkant en achterkant van jouw identificatiemiddel. Zorg dat het licht goed is en de foto’s scherp zijn zodat je gegevens goed leesbaar zijn. Ook alle hoeken moeten goed zichtbaar zijn. Klik vervolgens op “Volgende stap” om de gegevens in te dienen.

BTC-Direct controleert je gegevens

Vervolgens zal BTC-Direct je gegevens controleren, via de mail wordt je op de hoogte gehouden. Als je foto’s zijn goedgekeurd, krijg je een mail om direct aan de slag te kunnen. BTC-Direct controleert de gegevens vaak al binnen enkele uren. Mochten de foto’s niet goedgekeurd zijn, dan krijg je een nieuwe link met feedback om alsnog goede foto’s in te dienen.

Zodra je de bevestiging hebt van BTC-Direct kunnen we verder met de volgende stap, namelijk je eerste aankoop doen.